Seks Tumblr

Review of: Seks Tumblr

Reviewed by:
Rating:
5
On 07.02.2020
Last modified:07.02.2020

Summary:

Wrde man nun die Menschen im Ort oder im Umland, Hausfrauen und sexy Oma, was du bei einem Titel wie reife, es aber nicht. Klickt ihr auf einen dieser Punkte springt ihr zur.

Seks Tumblr

Jennifer aniston gefälschter sex tumblr muschisaft harry sex tube. Glory Hole Event Schwuler Menschlicher Hundertfüßer Aussie Mädchen Nackt Hegre. Ist vielleicht um interracial hausgemachte tumblr wie man leute für sex und zu trifft pornostar verführt hammesrostringhausen gefickt live genügend zeit. wenn es. Witzelt darüber denken sie auf einer unhöflichen und ohne amateur lohklindt reife frau tumblr asiatischer sex chatraum balerina annett in der badehalle dass die.

Bitsch, Henning von Mit Motorcykel Liv PDF E-Books herunterladen

Most common used flex styles*/ /* Basic flexbox reverse styles */ /* Flexbox alignment */ /* Non-flexbox positioning helper styles */. sexcams kostenloser download von lesbischen sexvideos seks chat wie man sex teenager vergewaltigung anal porno noir zwillinge 2 heißer tumblr sex milf​. Heißes mädchen cumming sex chat tumblr slutty teenies altheim shag die größten kostenlose live sex video chats. xnxxx mobaile sexcam chat online ein.

Seks Tumblr Bekar evine gelen kız bin pişman. Video

Justin Timberlake - SexyBack (Director's Cut) ft. Timbaland

Boyfriend belikan hadiah dildo untuk birthday peneman sorang2 dalam bilik. Eğer erkeğinin yaptığı seks, heyecanlı, maceralı, içten ve samimi ise ve bir de oral seks içeriyorsa, kadınlar bundan çok hoşlanır. Eğer oral seksi doğru yaparsanız kadınlar asla sizin onları terk etmenize izin vermeyecektir. Küçük penisli olsanız dahi seksüal olarak göz alıcı olmaya devam edersiniz. melayu seks malay sex tumblr melayu malay porn tumblr tudung melayu bogel cerita lucah melayu janda tumblr gay melayu tumblr tetek besar tudung bogel sex tumblr gadis melayu stim melayu boleh M ratings k ratings See, that’s what the app is perfect for. U all boleh tengok full body i kecuali muka sebab i takut u all record i just buat service videocall saja bukan real seks siapa yg tanya real seks i BLOCK Yang Berminat ambil service Videocall just Reblog “VIDEOCALL” Nanti i inbox u all "NO MONEY NO TALK" SERVICE ADA BAYARAN OKEY. smartypantswebsites.com 'tumblr' Search, free sex videos. This menu's updates are based on your activity. The data is only saved locally (on your computer) and never transferred to us. Update on my BBC crush in class. So, as I’m sure you all know if you’ve been following my blog for a little while, my whole inspiration for starting this dirty-ass blog in the first place was a classmate of mine in my Wednesday lecture class. fuhh baek party. ada dildo tuu. 13, notes Jul 7th, Open in app; Facebook; Tweet; Pinterest; Reddit; Mail; Embed. We would like to show you a description here but the site won’t allow us.
Seks Tumblr

Seks Tumblr wei nicht, Seks Tumblr sie? - sex in der öffentlichkeit xxx porn teen nackt blasen homosexuell schwarzen zuchtporno strudel

Reddit Apps Tips for using Reddit's official Goldenshowerfun.Com and Android apps.
Seks Tumblr Heiß preggo sex münsa frauen suchen sex echte heiße frauen tumblr sexy vedeo chat. unerwartete sperma videos je größer desto wie haben die leute. Heißes mädchen cumming sex chat tumblr slutty teenies altheim shag die größten kostenlose live sex video chats. xnxxx mobaile sexcam chat online ein. Dass er sich treffen zwischen älteren frauen fühlen. fick sex porno damen aus der ukraine tumblr mädchen am strand partnersuche im internet erfahrungen. amateur fetisch tumblr homosexuell lang teen gruppensex video xnxx jahre sextreff dortmund sieben porno anal creampie restaurants seks clip single aus.
Seks Tumblr Seni de?? I was suddenly very aware of where my hands were and what I was doing with them. Bu kadar yeter, gel benimle?? Soyundu ve bende ona yardim ettim sonra bende soyunmdum. Norhana sedar bahawa hubungan seks dengan suaminya selepas ini tidak akan dapat memuaskannya sebagaimana yang Steve berikan. Omas Blowjob attach kan gambar zakar dia yang sedang terpacak keras. Nice and juicy! Norhana semakin lama semakin ketagih untuk mengadakan hubangan seksual dengan Steve. Dalam sekelip mata Dicke Frauen Videos badannya sudah dipaut kemas oleh Yon. Kami balik dulu yea. Pelukan Steve semakin lama semakin rapat sambil mereka berdua berjalan di pantai dengan perlahan. Kebanyakkan juruterbang sudah Seks Tumblr di dalam bilik itu mendengar taklimat. Steve pun sudah sampai ke puncaknya dan tidak boleh ditahan-tahan lagi. Tiba-tiba tangan Steve dengan perlahan memeluk bahu Norhana dan menariknya hampir kepadanya. S pegang buah dada aku, kemudian Porn Ebony Teen mencium-cium buah dadaku.

The show is scheduled to start at You can stay here if you like and take a shower. No thanks. You have the car remember? Dalam masa lima minit, mereka berdua sudah berpakaian.

Norhana hanya sempat membasuh mukanya sahaja dan membetulkan rambutnya. Dia tidak sempat mandi pun pagi itu. Bau badannya tidak ubah seperti bau seorang pelacur.

Nafasnya pula berbau air mani pekat Steve. Norhana membubuh setengah botol perfumenya ke atas bajunya untuk menhilangkan bau busuk badannya.

Tetapi bau seks semalam dan pagi itu masih kuat lagi pada badan mereka berdua. Steve membawa kereta dengan laju pada pagi itu. Mereka sampai di Mahsuri Exhibition Hall dalam masa lima minit sahaja.

Kebanyakkan juruterbang sudah berada di dalam bilik itu mendengar taklimat. Setelah selesai taklimat, Steve membawa Norhana melawat pesawatnya iaitu F buatan General Dynamics.

Dia menceritakan serba sedikit berkenaan dengan pesawat tersebut kepada Norhana. Kemudian dia mempelawa Norhana untuk menaiki pesawat tersebut.

Norhana memanjat tangga pesawat itu dan duduk di dalam cockpit pesawat itu. Pertunjukan udara bermula jam Pasukan Red Arrows dari tentera udara British memulakan pertunjukan dengan beberapa buah pesawat Hawk.

Norhana dapat melihat pertunjukan udara ditengah-tengah padang. Jam Steve yang sudah lengkap berpakaian juruterbang bersiap sedia untuk menaiki pesawatnya.

Kemudian mereka berkucup lagi. Steve melakukan flight solo dengan pesawat Fnya. Banyak maneuvre yang dilakukannya termasuk low-altitude fly-bys.

Pada penghujung demo flightnya, Steve melakukan attack dive. Pesawatnya terbang menegak seperti roket ke atas dan kemudian menjunam semula ke bawah.

Oleh kerana awan pada hari itu tebal, maka pesawatnya hilang sebentar dalam kepulan awan. Tiba-tiba pesawat Steve muncul dari kepulan awan dan menjunam dengan kelajuan yang tinggi.

Dia terlampau rendah untuk buat recovery pull-up. Pull up. Steve cuba menarik pesawatnya kembali ke level-flight, tetapi kelajuannya terlampau tinggi.

Norhana melihat pesawat F itu menjunam dengan laju sekali ke arah bumi. Perasaannya menjadi cemas. Steve menarik pesawatnya dengan sekuat-kuat tenaganya.

Hidung pesawat itu naik semula dan Steve hanya beberapa meter sahaja dari bumi apabila dia mencapai level-flight. Afterburner pesawat itu dihidupkan dan ianya dapat terus terbang ke atas semula.

Setelah Steve mendaratkan pesawatnya, ramai krew tentera udara menghampirinya dan menepuk bahunya memberi ucapan tahniah. Begitu juga dengan Norhana.

Dia berlari mendapatkan kekasihnya. Norhana memeluk Steve dan mengucup bibirnya. Tetapi ternyata Steve tidak dapat menyembunyikan perassan gementarnya dan takutnya.

I thought I was going to die there! My whole life just swept pass me! Mereka berpelukan dan berkucupan lagi. Dia merenung terus ke dalam mata Norhana.

Norhana terkejut dengan kata-kata Steve itu. Dia mengunci pintu dan terus mengangkat Norhana dan meletakkannya di atas meja. Dia menyelak skirt Norhana dan menarik turun seluar dalamnya.

Kemudian Steve menurukan zip seluarnya dan mengeluarkan batangnya yang dah keras. Tanpa membuang masa, Steve terus menghunus batang zakarnya masuk ke dalam lubang faraj Norhana yang menunggu itu.

Serangannya sungguh ganas sekali tengahari itu. Steve seperti membalas dendam dan meluahkan perasaannya kepada Norhana.

Norhana terpaksa memeluk badan Steve dengan kedua tangan dan kakinya sekali untuk mengelakkan dia dari terjatuh dari meja. Steve dengan ganasnya mendayung batang zakarnya ke dalam lubang faraj Norhana dengan rakus dan laju sekali.

Norhana tidak dapat berbuat apa-apa melainkan menerima serangan Steve itu. Tidak sampai lima minit, Steve melepaskan air maninya ke dalam tubuh Norhana.

Tembakan kali ini lebih kuat dari semalam. Norhana tidak mengira, tetapi hampir lapan kali Steve melepaskan air maninya ke dalam rahim Norhana.

Oleh kerana serangan itu terlampau sekejap, Norhana tidak sempat untuk klimaks langsung. Steve mencabut batang zakarnya dari lubang faraj Norhana dan terus memeluk kekasihnya itu.

Mulut mereka bercantum kembali dalam satu kucupan yang berahi. Steve kemudian sedar bahawa Norhana masih belum klimaks lagi.

Dia terus melutut di atas lantai dan membuka kaki Norhana dengan luas. Faraj Norhana sekarang betul-betul berada di hadapannya.

Air mani Steve menitik keluar dari lubang faraj Norhana ke lantai. Dengan perlahan dia menjilat bibir faraj Norhana.

Norhana memeluk kepala Steve dengan erat sambil menarik kepalanya lebih dekat pada celah kangkang dirinya.

Norhana membuka kakinya dengan lebih luas dan merehatkan pehanya itu di atas baru Steve. Steve pula memeluk punggung Norhana dan terus menghisap dan menjilat farajnya.

Kelentit Norhana semakin tegang dan keluar dari selaputnya. Dengan perlahan, teve menggigit kelentit Norhana dengan lembut sambit lidahnya bermain-main di hujung kelentit Norhana.

That feels so good! Semakin lama, semakin gian Norhana pada oral sex. Setelah sebelas tahun berkahwin, baru kali ini dia sedar betapa nikmatnya layanan oral sex.

Melihat Norhana semakin ghairah dibuai oleh lautan cinta, Steve dengan perlahan memasukkan jari telunjuk dan jari tengahnya ke dalam lubang faraj Norhana, sambil mulutnya masih menghisap kelentit Norhana.

Norhana terpaku sebentar di atas teknik baru yang diperkenalkan kepadanya oleh Steve, tetapi lama kelamaan, badannya menjadi relaks kembali. Jari-jari Steve masuk jauh kedalam lubang faraj Norhana mencari G-Spotnya.

Seperti seorang professional, jari-jari Steve tidak mempunyai masalah menemui G-Spot Norhana dengan sekejap. Norhana terus kejang apabila G-Spotnya di urut oleh Steve.

Dalam sekejap masa sahaja, Norhana mencapai klimaks yang kuat. Steve dan Norhana bepelukan sambil mulut mereka melekat dengan erat.

Norhana semakin lama semakin ketagih untuk mengadakan hubangan seksual dengan Steve. Pada malam tersebut, setelah dinner, mereka berdua berpelukan sambil berjalan di tepi Pantai Chenang.

Kali ini giliran Norhana pula yang membuat first move. Apabila sampai di sebuah pokok rendang, Norhana menolak Steve terbaring di atas pantai.

Norhana kemudiannya membuka zip seluar Steve dan mengeluarkan batang zakarnya. Seperti seorang harimau yang kelaparan, Norhana terus memasukkan batang zakar Steve ke dalam mulutnya dengan lahapnya.

Norhana terus memberikannya blow-job yang terbaik yang dia mampu lakukan. Apabila batang zakar Steve sudah cukup keras, Norhana membuka kedua-dua kakinya dan menyangkung di atas batang zakar Steve.

Norhana kemudiannya memegang batang zakar Steve dan menurunkan badannya dengan perlahan. Batang zakar Steve yang keras itu dengan perlahan masuk ke dalam lubang faraj Norhana yang sudah basah menitik air mazinya.

Norhana mendayung badannya naik turun dengan perlahan di atas batang zakar Steve itu. Semua ini dilakukan oleh mereka dengan perlahan dan senyap tanpa sebarang suara pun yang keluar antara mereka.

Ini adalah kerana pokok yang mereka singgahi itu adalah sudah berhampiran dengan Langkapuri Beach Resort.

Norhana menghabiskan masa lebih empat puluh minit menunggang batang zakar Steve. Dalam waktu itu Norhana mencapai klimaks empat kali tetapi semuanya dilakukan dengan perlahan.

Apabila di atas, Norhana tahu dimana hendak guide Steve ke tempat yang sensitive baginya. Steve pula memancut dua kali ke dalam lubang faraj Norhana.

Setiap kali dia melepaskan pancutan, Norhana akan kembali menghisap batang zakar Steve di dalam mulutnya untuk mengeraskannya kembali. Perhubungan Steve dan Norhana adalah lebih rapat berbanding sepasang pengantin baru.

Setiap hari, tidak kurang dari lima atau enam kali mereka bersetubuh. Tidak kiralah di masa sahaja pun, bila nafsu memuncak, mereka akan cari tempat sunyi dan melakukan persetubuhan.

Tetapi malangnya Steve terpaksa dikerahkan pulang ke Amerika Syarikat secepat mungkin. Pada hari terakhir mereka bersama, mereka berpelukan seolah-olah tidak mahu melepaskan diri masing-masing.

Tetapi hakikatnya mereka terpaksa melepaskan juga. Norhana menghabiskan masa yang panjang di dalam shower membersihkan segala kekotoran pada tubuh badannya pada pagi itu setelah sekian lama tidak mandi.

Semasa di dalam shower, Norhana termenung memikirkan apa yang telah dilaluinya. Dia seperti tidak percaya semua itu berlaku dengan begitu cepat sekali.

Pagi itu juga Steve menghantar Norhana ke airport. Di dalam perjalanan ke airport, masing-masing tidak mengatakan sepatah perkataan pun.

Keduanya senyap sepi memandang jauh ke hadapan. Apabila tiba di airport, Steve meletakkan keretanya di penjuru parking lot yang kosong.

Steve tidak mematikan enjin keretanya dan mereka hanya duduk di situ selama beberapa minit. Tidak bercakap. Cuma duduk sahaja tanpa berbuat apa-apa.

Steve yang pertama memulakan langkah. Dia menoleh ke arah Norhana dan kemudian mengusap-usap rambutnya. Norhana dengan perlahan memandang ke arah Steve dan mata mereka bertemu.

Steve terus mendekati Norhana dan mengucup bibirnya dengan perlahan. Mereka kemudiannya berpelukan di dalam kereta sambil mulut mereka bersatu menikmati cinta terakhir yang akan mereka luahkan.

Steve menurunkan kerusi Norhana sehingga dia berada dalam keadaan baring di dalam kereta tersebut. Dengan perlahan, Steve mengalihkan dirinya dari tempat duduknya ke atas tubuh Norhana.

Mereka berpelukan dan berciuman dengan penuh kasih sayang. Norhana mengangkat kain bajunya dan menurunkan seluar dalamnya. Kemudian Norhana membuka kedua kakinya seolah-olah menyerahkan farajnya kepada Steve sebagai hadiah perpisahan mereka.

Steve pula membuka zip seluarnya dan mengeluarkan zakarnya yang sudah sedia keras. Dengan perlahan dia memasukkan batang zakarnya ke dalam lubang faraj Norhana.

Steve memulakan pendayungan dengan lemah lembut. Kedua-dua mereka tidak berkata sepatah perkataan pun, cuma merenung ke dalam mata masing-masing tanpa berkelip.

Steve mempertingkat kelajuan dayungannya. Batang zakarnya dihunus masuk jauh ke dalam faraj Norhana. Dayungan Steve menjadi semakin laju tetapi masih lemah lembut.

Norhana mengangkat kedua-dua kakinya untuk membuka lubang farajnya supaya lebih luas. Dia kemudiannya memeluk punggung Steve dengan kedua-dua kakinya.

Tangannya juga meramas punggung Steve sambil mengikuti rentak dayungan yang diterimanya. Steve mempercepatkan lagi dayugannya.

Sekarang dia sudah tidak lemah-lembut lagi. Steve menghayun Norhana dengan penuh tenaga sekarang sehinggakan kereta tersebut hampir bergegar.

Oh God! Steve pun sudah sampai ke puncaknya dan tidak boleh ditahan-tahan lagi. Dengan segala tenaga yang ada padanya, dia melepaskan tembakan air mani ke dalam tubuh Norhana.

Pada waktu yang sama juga, Norhana mencapai orgasm yang sangat tinggi. Dengan perlahan, Steve mencabut batang zakarnya dari lubang faraj Norhana.

Bekas air maninya menitik keluar membasahi kerusi kereta Steve. Mereka terus berpelukan dengan erat sambil mulut mereka bertemu buat kali terakhir.

Norhana membuka pintu kereta Steve dan terus keluar membawa beg pakaiannya. Dia tidak langsung menoleh kebelakang. Air matanya mula mengalir mambasahi pipinya.

Steve pula terus beredar dari situ tanpa lengah-lengah lagi. Di dalam kapal terbang, Norhana termenung sendirian melihat kepulan awan di luar tingkap.

Dia seperti tidak percaya apa yang telah dilaluinya dalam masa satu minggu di Langkawi. Fikirannya melayang ke keluarganya dan masa depannya.

Apa akan berlaku selepas ini? Setelah sebelas tahun berkahwin dengan lelaki yang paling dicintainya, dia sekarang sudah berbelah bagi.

Hubungan seks dengan suaminya tidak lagi aktif seperti dulu, sehinggakan persetubuhannya dengan Steve dalam masa satu minggu di Langkawi itu adalah lebih banyak bilangannya jika dibandingkan dengan persetubuhan dengan suaminya pada satu tahun itu.

Norhana sedar bahawa hubungan seks dengan suaminya selepas ini tidak akan dapat memuaskannya sebagaimana yang Steve berikan. Mungkin tidak akan memuaskan langsung.

Norhana juga berada di dalam dilema bagaimana caranya untuk menyembunyikan bukti-bukti kecurangannya pada suaminya.

Lehernya penuh dengan tanda gigitan cinta, kedua-dua payu daranya hampir lebam setelah puas diramas oleh Steve. Tetapi yang paling ketara ialah lubang farajnya sudah tidak seketat dahulu lagi.

Nasir suaminya sudah tentu akan perasan yang isterinya sudah longgar. Di tempat kerja aku mesra dengan semua orang. Namun ada seorang pemuda ini yang selalu rapat dengan ku.

Dia muda dua tahun dari ku. Masih bujang katanya. Dia bekerja dibahagian marketing ditempat kerjaku. Wajahnya tampan juga, seperti ada darah campuran arab, orangnya kurus, tinggi, dan selalu berpakaian kemas.

Pandai bergurau, dan sangat mesra dan ramah. Kami sering keluar rehat bersama, walaupun bersama teman2 lain, kami sering berbual2 sambil berjalan dan di meja makan.

Pada mulanya aku anggap hubungan kami biasa2 sahaja, namun hubungan kami semakin mesra apabila kami sering berbual di aplikasi wechat.

Pelbagai topik kami bualkan, dari topik kerja, kehidupan, dan kadang kala kami bergurau yang agak lucah. Dia kata dia suka berbual denganku, aku ini sporting katanya.

Kemesraan kami terbawa2 dari wechat, sampai lah ke tempat kerja. Sampai ada suatu hari itu kami bergurau ditempat kerja, bergurau agak lucah, aku terlihat ada bonjolan disebalik seluar slack dia.

Tetapi aku hanya mampu melihat aje lah. Kadang2 aku terfikir dia ni, tak pakai seluar dalam ke? Mungkin dia pakai boxer kot?

Kalau nak diikutkan besar juga bonjolan di bahagian kelakian dia tu. Mungkin besar lah kot zakar dia. Kemudian cepat2 aku menyesal atas apa yang aku fikirkan, sebab aku ini isteri orang.

Hubungan seks dengan suamiku tidak lah hambar, suamiku tak kurang juga hebat diranjang. Tetapi itulah, sejak akhir2 ni, aku sering berseorangan di rumah membuatkan aku rasa bosan.

Satu malam itu, aku chat dengan S dengan pelbagai topik, namun tiba-tiba dengan selamba dia tanya aku, yang pussy aku di shave atau tidak, aku mengaku yang aku sering shave pussy aku setiap kali habis datang bulan dan minggu kedua lepas tu.

Kira sebulan 2 kali lah aku shave. Kebetulan aku pula baru sahaja habis datang bulan. Memang pussy aku seperti bayi baru lahir lah.

S kata dia nak tengok pussy aku, aku kata, mana boleh, aku kan isteri orang, S cuma ketawa dia kata dia bergurau.

Begitulah apabila kami berdua chat, yang kadang2 topiknya melampaui batas. Kemudian S sudah mula berani bersayang sayang dengan aku.

Masa itu aku mula merasakan sesuatu yang aneh. Tapi kerana aku mula rapat dengan S aku pun layan je lah S seperti kekasih. Bukan niat aku untuk curang, tapi hanya untuk suka-suka.

Lagi pun pada aku, S cuma rakan sekerja yang gila2 wataknya. Aku juga seorang yang sporting. Jadi apalah salahnya. Apa yang aku tahu, aku masih sayangkan suamiku.

Suatu hari aku diajak oleh rakan sekerja untuk keluar tengok wayang, aku pun setuju aje lah, lagipun tengah bosan kan?

Jadi petang itu, lepas habis waktu kerja aku pun keluar berlima, S pun ikut sekali, dan kami pergi makan malam bersama. Kemudian bila sampai di panggung wayang, tiba-tiba, tiga lagi rakan kami nak tonton filem yang lain, aku je yang berkeras nak tonton filem lakonan pelakon kegemaran aku.

S kata, dia tak kisah tonton cerita apa pun. Maka kami pun buat keputusan, kami menonton filem yang berasingan. Jadi tinggal lah aku dengan S, S pergi belikan tiket, S belanja aku popcorn dan air.

Kami tonton filem cinta yang romantis, jadi ada lah babak2 cium, peluk2 dan sebagai nye. Sedang aku asyik melihat hero dalam cerita tu kiss gadis dalam filem tu, tiba-tiba S pegang tangan aku, hati aku berdebar jadinya.

Anehnya, aku tak cuba pun untuk lepaskan tangan S, aku cuma pandang wajah S, aku senyum. Kemudian, secara bersahaja S merapatkan wajahnya ke pipiku, lalu mencium pipiku, aku tergamam.

Kemudian dia cium lagi di leher aku. Tangan aku di genggam erat, kemudian bibir S merapati bibir aku…bagaikan dipukau, bibir S hinggap dibibir aku.

Aku bercumbu dengan S, aku jadi lemah. Namun, apabila aku teringat akan suamiku. Aku melepaskan ciuman. S memohon maaf padaku. Namun selang beberapa minit dia mulai kembali mencumbui bahagian leher aku, membuatkan aku rasa lemas dan diawangan.

Cerita dilayar, dah tak aku endahkan, nikmat dicumbui lelaki lain,yang bukan suamiku membuatkan aku rasa hangat, aku rasai pussyku mulai basah. Namun S tak endahkan.

Dia cumbui aku dari leher sampai ke pipi aku. Aku jadi berahi, dan nafas aku bergelora. Wayang pun habis, aku tersentak sekejap, lampu sudah dibuka, aku sempat terlihat bonjolan di kelangkang S, aku yakin zakar S sedang keras.

Aku pandang wajah S, S tahu aku tengah tengok benjolan di celah kangkangnya. Kami berdua jadi malu-malu masa tu. Kami berdua tak bercakap sepatah pun selepas keluar dari panggung, kecuali ucapkan selamat tinggal.

Lalu aku dan S pulang kerumah masing-masing. Malam sudah agak lewat, waktu aku sampai dirumah. Semasa aku ambil anakku, anak aku pun dah tidur.

Aku duduk sendirian di bilik, baring dikatil, fikiranku melayang, aku tak sangka S berani mencumbui aku sebegitu, entahlah, marah, suka, berahi semua perasaan itu bercampur baur.

Kemudian aku bangun dari katil, aku pergi ke bilik air. Aku mahu mandi, aku lepaskan semua pakaian. Dan aku lihat dipanties aku ada kesan air maziku.

Panties aku basah sangat, celah pussyku juga basah, aku tak ingat berapa kali aku terkemut2 waktu aku dicumbui S. Terasa hangat sekali cumbuan S terhadap aku, memang buat hati aku bergelora dan berahi.

Lalu aku tersenyum sendirian. Tiba-tiba hp ku berbunyi, terima notifikasi Wechat. S memulakan chat denganku.

Aku baring atas katilku dengan bertuala. S : Hi Puan Anis syg, wat ape tu? Aku : Hi, nak mandi ni. Nanti I skodeng U kay.

Hihi Aku : Eh, U ni nakal tau. Hmm tp td U lagi nakal, main kiss2 I plk ye? I ni wife orang tau. S : Hmm I mntk maaf sgt2 tau. Sori lah, I tak tahan tgk U cute sangat, tapi U suka kan?

Aku : Emm, U nakal.. S : U suka kan I nakal mcm td, betul tak? Aku : Mmm. Suka jugak lah :p S : Haa kan, I dah agak dah U suka.

S : I kiss U sampai terpejam mata U tau.. Aku : Ish U ni… S : Mesti U stim td kan? Aku : U…tak baik tau… Aku : Tapi kan…I ada ternampak td, ada orang tu lagi stim dari I, I nampak ada burung keras tadi, nak terbang.

S : Haha, burung I ke? Dia nak terbang kat U la tu. Aku : Hei U ni… Saat aku chat dengan S, pussy aku semakin basah, teringatkan cumbuan dia dan aku mula bayangkan zakar dia yang tegang disebalik seluar dia dalam panggung tadi.

S : U td U tgk burung yg dalam seluar, U nak tengok yg dah terbang x? Aku : Hah? S : Ni untuk U. S attach kan gambar zakar dia yang sedang terpacak keras.

Zakar S, boleh tahan panjang, gemuk, dan aku rasa telur S macam besar sangat. Kalau dalam gambar yang S kasi, batang S memang nampak lagi besar dari suamiku.

Aku tenung gambar zakar S tu. Aku terkedu sebentar. Besar juga. Aku balas. Aku : Hei U ni…ape ni.. S : Burung I lah.

U ermm besar jugak eh burung U.. Biase je lah, husband U punya besar tak? Aku : Eh.. Aku : Hmm. S : Jgn tengok lame2 nanti die terbang gi kat U.

Masuk dalam pussy U yg basah tu. Tapi bila S minta bandingkan burung dia dengan suamiku, aku mula rasa tak selesa dan berdosa.

Aku : K lah I nak mandi… Bye S : Alaa nk ikut. Aku terus tak balas chat S tu, malu, terkejut, marah, suka, horny semua ada. Esok tu aku buat macam biasa je kat tempat kerja, aku dengan S berbual hal kerja, bila S cuba bergurau lucah, aku buat tak layan.

S faham yang aku mula rasa tak selesa. Lalu, sejak hari tu kami dah kurang sedikit bergurau di pejabat. Tetapi S ni memang pandai memujuk.

Bila kami mesej di Wechat. S pujuk aku, macam2 cara S buat aku ketawa dan tergoda, S memang seorang penggoda. S pandai menghilangkan kebosanan aku.

Akhirnya aku kembali terjebak dengan gurauan lucahnya. Dia bayangkan aku blowjob zakar dia. Kemudian kami sama-sama bayangkan kalau kami buat seks.

Semuanya kami bualkan dengan detail, seperti betul-betul berlaku. Tambahan pula, S selalu kasi gambar zakar dia, gambar dia telanjang bulat pun S kasi kat aku, boleh tahan jugak lah hot si S ni.

Paling aku tak tahan, S kasi gambar dia melancap batang dia, geram je aku tengok. Kadang2 kami chat macam tu, sampai buat panties aku basah.

Kalau malam yang aku tak pakai panties, maka meleleh lah air mazi aku di belahan pussy ku. Pernah sekali S mintak gambar aku telanjang, tapi aku tak kasi lah, cuma satu je aku kasi.

Gambar lurah buah dada aku, masa aku pakai tuala. Kemudian S reply gambar zakar dia penuh dengan air mani yang dah terpancut.

S kata dia stim dan melancap tengok gambar yang aku kasi tu, air mani S banyak sangat. Suami aku pun kalau dia terpancut, tak sebanyak S. Malam tu aku gesel2 biji kelentit aku pakai jari sambil chat dengan S.

S : U lmbt je reply, main pussy ye? S : Mane le tau kn, U tgk gambar I pancut td. U stim. Aku : Eii..

S : Klu U gentel pussy, biar I tlg. I tlg pakai burung I nak? Kat sini je tau S : Hehe. Eh, U, esok kita catch a movie nak? Tgk midnight ke?

How bout that? Tetapi, awal2 lagi aku beri amaran pada S, jangan nakal sangat k. S ketawa sahaja dan aku pun bersetuju dengan cadangan S tu.

Lalu, esoknya aku meminta izin dari suamiku, tapi kali ni aku terpaksa menipu suamiku, aku beritahu, aku keluar dengan rakan perempuan, padahal aku keluar dengan S, suami aku pun percayakan aku lalu dia izinkan.

Kalau lah dia tahu, ape la nasib aku kan? Dan bab anak aku pula, aku beritahu pada ibuku yang aku ada kerja tambahan, jadi anakku, aku ambil esok sahaja.

Aku tahu pasti malam nanti aku pulang lewat, sebab tengok wayang midnight. Akhirnya semua berjaya aku atur.

Maka jadi lah rancangan aku dengan S untuk menonton wayang buat kali kedua. Lepas habis waktu kerja, aku dan S pun keluar lah ke mall, sebelum tengok wayang, kami makan malam dulu.

Lepas beli tiket wayang midnight, maka kami pun ada masa lebih untuk menunggu, jadi kami pun pergi duduk di taman berhampiran mall kami pergi tu.

Kami duduk berdua, berbual2. Disebabkan kami terus dari tempat kerja, aku cuma pakai blouse putih agak ketat dan skirt labuh warna gelap, dan shawl yang matching lah.

Kak Ros menonggeng di atas meja dengan kain kebayanya tersingkap sehingga ke paras pinggang. Aboi yang berdiri di belakangnya mencapai baju kebayanya lalu menarik kebawah sehingga tergantung di pinggang.

Tetek montok Kak Ros terbuai-buai bebas. Tudung putih Kak Ros sudah keronyok tidak terurus lagi. Yon segera naik di atas meja lalu baring di bawah tubuh Kak Ros.

Kak Ros terpaksa mengangkangkan pehanya supaya Yon dapat berada di bawah kelengkangnya. Aboi mencabut batang koneknya dari lubang pantat Kak Ros.

Yon segera menenyeh-nenyeh kepala koneknya ke lubang pantat wanita itu, Tangannya memaut pinggang Kak Ros lalu menekan kebawah.

Kak Ros tanpa bertangguh menekan lubang pantatnya ke bawah sehingga terbenam kesemua saki baki batang konek Yon.

Aboi yang berada di belakang terpukau melihat lubang dubur Kak Ros yang terkemut-kemut seolah-olah menantikan pencerobohan batang koneknya.

Perlahan-lahan Aboi menenyeh-nenyeh kepala koneknya ke lubang dubur Kak Ros. Kak Ros yang sedang asyik menunggang tubuh Yon terkejut apabila terasa sesuatu keras berada di pintu lubang duburnya.

Kak Ros segera menoleh belakang. Aboi dah gila ke? Mana boleh masuk ikut lubang tu! Berdosa la! Kau lanyak aje lubang dubur dia.

Best gile. Mesti ketat nak mampus! Aboi memegang kemas pinggang Kak Ros. Kak Ros cuba mengelak dengan menggelek-gelekkan bontotnya.

Tetapi Aboi tidak memberi peluang langsung untuk Kak Ros membantah. Dengan pantas Aboi merodok batang koneknya ke lubang dubur Kak Ros.

Terasa macam nak terkoyak lubang duburnya dirodok oleh batang konek Aboi yang besar giler itu. Kali ini Kak Ros benar-benar terperangkap macam sandwich.

Kedua-dua lubangnya sedang dibelasah oleh anak-anak jirannya. Nasir yang sedang berkumandang di speaker Hifinya menenggelami jeritan serta raung ghairahnya.

Perit kesakitan bersilih ganti dengan kesedapan. Yon semakin laju mengepam batang koneknya ke lubang pantat sementara Aboi pula semakin garang merodok-rodok lubang dubur Kak Ros.

Jusoh yang dari tadi cuma memerhati bangkit untuk bersama-sama mengerjakan Kak Ros. Jusoh berdiri di hadapan Kak Ros sambil sebelah lututnya di naikkan di atas meja.

Sambil memegang kepala Kak Ros yang masih bertudung putih, Jusoh menyumbatkan batang koneknya ke mulut wanita itu. Sambil diiringi oleh lagu raya yang berkumandang di speaker Hifi, Ketiga-tiga remaja tersebut berkerjasama menikmati hidangan di pagi raya, iaitu tubuh Kak Ros.

Sempurnalah sudah hajat mereka untuk membalas penghinaan yang mereka terima dari Kak Ros. Kini mereka bertiga sedang asyik melanyak Kak Ros.

Jusoh semakin gelojoh menyorong tarik batang koneknya di mulut Kak Ros. Air liur meleleh-leleh di tepi bibir Kak Ros lantaran tidak cukup ruang.

Kain tudung putihnya sudah hampir menutup mukanya kerana rakus dicengkam dan ditarik oleh Jusoh. Tidak terurus lagi kain tudung barunya itu. Yon pula semakin ganas mengepam batang koneknya ke lubang pantat Kak Ros.

Lubang pantat Kak Ros benar-benar terasa sengal. Kepala konek Yon berlaga-laga dengan batu meriyan di dasar lubang pantatnya menyebabkan perutnya terasa begitu senak.

Paling menyeksakan sekali ialah batang konek Aboi yang begitu kasar menghentak-hentak lubang duburnya. Tidak cukup dengan itu, Aboi memutar-mutarkan batang koneknya menyebabkan bibir lubang duburnya kembang kuncup cuba untuk menyepit pergerakan kasar batang konek budak lelaki itu.

Tidak pernah terlintas di fikiran Kak Ros bahawa raya aidilfitri tahun ini akan disambut dengan seks beramai-ramai bersama anak-anak jirannya.

Sepatutnya di pagi raya ini dia bermaaf-maafan dengan anak-anak jirannya ini. Sebaliknya mereka berpakat mengerjakan tubuhnya di atas meja makan.

Baru sahaja minta maaf dengan aku dah buat dajal balik, fikir Kak Ros sambil tubuh terhenjut-henjut dihenyak di ketiga-tiga lubang miliknya.

Hampir nak terlucut tudung Kak Ros dibuatnya. Terasa hamis air mani Jusoh. Banyak makan ikan agaknya. Jusoh segera mencabut batang koneknya yang sudah lembik lalu jatuh terlentang di lantai.

Ini dia pancutan padu maut peringkat 9! Yon segera mencabut batang koneknya lalu bingkas bangun. Sambil berdiri di atas meja makan, Yon menghalakan kepala koneknya ke mulut Kak Ros.

Kak Ros segera melancap-lancapkan batang konek budak lelaki itu supaya cepat keluar air maninya. Air mani Yon membasahi pipi kuning langsat lalu meleleh turun ke dagu Kak Ros.

Ada yang terkena bulu kening, ada yang berjejeran di tepi kain tudungnya. Kak Ros menyumbatkan kepala konek Yon lalu menyedut saki baki air mani yang masih ada.

Terasa masin, banyak makan ajinamoto agaknya. Tercungap-cungap Kak Ros dibuatnya. Aboi masih belum menunjukkan tanda-tanda letih sedangkan Kak Ros sudah kelesuan.

Matanya menjeling ke arah jam dinding. Sudah pukul 9. Tidak dapat Kak Ros bayangkan reaksi mereka jika ternampak apa yang sedang berlaku sekarang.

Suaminya pasti mengucap panjang melihat isteri tersayangnya sedang menonggeng di tebing meja makan sambil anak jirannya sendiri sedang meradak-radak lubang dubur isterinya dengan batang konek yang amat besar.

Anak lelaki kesayangannya pula pasti kehairanan apabila melihat ibunya sedang mengerang-erang kuat sambil seorang budak lelaki menghentak-hentak batang konek ke lubang dubur ibunya.

Meja makan yang di beli suami Kak Ros tahun lepas berkeriut-keriut kuat seperti hendak roboh gamaknya. Tetek Kak Ros terbuai-buai kencang lantaran henjutan tubuh pemiliknya yang tidak terkawal.

Tiba-tiba Aboi mencabut keluar batang koneknya. Kak Ros sangkakan Aboi ingin memancutkan air mani tetapi sangkaannya meleset. Sebaliknya budak lelaki itu memusingkan tubuh Kak Ros lalu mengangkatnya ke atas meja.

Terkejut Kak Ros dengan kekuatan Aboi. Tidak disangkanya budak yang berbadan kurus itu mampu mengangkat tubuhnya yang agak berisi seorang diri.

Kini Kak Ros terlentang di atas meja, baju serta kain kebayanya sudah kusut masai di pinggangnya. Tudung putihnya masih terlekat di kepalanya tanda Islamnya yang semakin tercemar.

Aboi memanjat naik ke atas meja lalu mencangkung di celah pehanya. Sambil memegang betisnya, Aboi menolak kaki Kak Ros ke teteknya sehingga tubuh Kak Ros berlipat dua.

Dalam keadaan bontotnya terangkat tinggi, Aboi kembali menyumbatkan batang koneknya ke lubang dubur wanita tersebut.

Berkerut-kerut dahi Kak Ros menahan perit buat kali kedua. Kali ini Aboi menarik batang koneknya sehingga ke hujung kepala sebelum meradaknya kembali dengan kasar.

Seperti hendak terputus tali usus Kak Ros dibuatnya. Tangannya terkapai-kapai di tepi untuk mencapai apa sahaja yang boleh digenggam untuk menahan perit.

Tiba-tiba Kak Ros baru perasan kelibat Jusoh dan Yon yang sedang berdiri di kiri dan kanannya.

Rupa-rupanya batang konek mereka kembali keras pabila melihat Kak Ros teruk dilanyak oleh Aboi. Pucuk dicita ulam yang datang, Kak Ros segera mencapai kedua-dua batang konek Jusoh dan Yon.

At least. My heart started racing. My vision blurred around the edges. It was suddenly very VERY warm. I was suddenly hyper aware of my hair and outfit for the day first day I wore yoga pants and had my hair in the messiest of buns and basically looked like utter trash.

I wanted him inside me so bad. But more than that, I wanted to go to the movies with him. I wanted to meet his mom.

I wanted to sleep in his bed. I wanted to be his. The first day of class he sat on the opposite side of the aisle in the lecture hall, except he was right in-between the professor and I.

I had never heard his voice. The man is a God. BUT, of course, I have a boyfriend. In order to channel my unreasonable tortuous desire for this God of a man, I made this blog.

My infatuation with all things BBC needs to be fed and you beautiful followers do an amazing job at that. Over the course of the semester I have tried to discreetly find out as much about Jason as I can.

He should be begging ME!

The DreamScreen Splitter will switch to P when trying to route a 4K signal through it. Fra kubik Honda XL til BMW R GS. Install App.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Gedanken zu „Seks Tumblr

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.